Bamdura® bamboe producten zijn gemaakt van 100% MOSO-bamboe. De grondstof voor de vervaardiging van onze producten outdoor-bamboe, waaronder decking en vloeren, wordt alleen gekozen uit bamboe ouder dan 4 jaar. De enige bamboe die we gebruiken is biologisch geteeld en FSC-gecertificeerd. Bamdura® bamboe producten zijn niet alleen groen en sterk maar ook duurzaam en milieuvriendelijk!  

Wij zijn trots op ons unieke ontwerp patent omdat het flexibele afmetingen mogelijk maakt. Aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Ontdek de eindeloze opties en gebruik van ons bamboe product op deze website. [Link]

Bamdura® bamboe wordt gemaakt met behulp van een hogedruk stoomproces waarbij de bamboe wordt gelamineerd. Deze technologie resulteert in een product dat zeer resistent is tegen kromtrekken. Bamdura® bamboe is dimensioneel stabiel die betekent dat er minder expansie en contractie in vergelijking met andere materialen tot uw eindproduct. Met onze innovatieve gepatenteerde technologie bamboe kunnen stroken worden gelamineerd in een dikte, breedte en lengte. Onze klanten kunnen ons product gebruiken voor een breed scala van toepassingen. Geen enkel ander solide bamboe product biedt u deze range producten!

Bamdura® AMP - Antischimmel bescherming, voldoet aan de internationale standaard SGS, voorkomt hoge onderhoudskosten, en staat garant voor een levensduur van 25 jaar. Voorkomt meeldauw en schimmel onder extreme temperaturen.

Bamdura® buiten bamboe producten kent vele toepassingen zoals steigers, voetpaden, zwembaden/jacuzzi's, bamboe gevelbekleding, portieken, patio's, tuinhuisjes, balkons, landschapsarchitectuur, tuinmeubilair, bekleding, plafonds, lijstwerk, gevels, hekken, terrassen, Trelly werken, Wellness-centra, jachtbouw enz.  

Bamdura® bamboe heeft een prachtige natuurlijk bruin-gouden kleurnuance, deze kleur is natuurlijk, zonder bewerking! Het oppervlak heeft een bamboe patroon. Net als bij elk ander product dat wordt blootgesteld aan weer en wind zal de kleur van Bamdura® bamboe product grijs worden na verloop van tijd en de glans zal verdwijnen.

Bamdura® bamboe product is geschikt om te zagen en schroeven. (Er is geen speciaal gereedschap nodig voor de montage) en kan ook gemakkelijk worden geschilderd, of gelakt. Het heeft een laag soortelijk gewicht en is gemakkelijk te hanteren en te vervoeren. Zie ook onze onderhoud en montage tips voor lang plezier van onze producten.